La Bouysse

Beeldhouwen in speksteen

za 19 aug t/m za 26 aug

 

beeldhouwenBeeldhouwen op La Bouysse, in een prachtige omgeving met uitzicht over de heuvels en de vallei van de rivier Tarn.

Je inleven en uitleven in een steen en gaandeweg je eigen beeld creëren. Een schitterende kans om vakantie te combineren met creativiteit.

We kiezen een steen uit (speksteen, albast, serpentijn..) en gaan daarmee aan de slag. Ook wie geen ervaring heeft, kan zijn talenten verkennen in deze mooie, niet al te moeilijk te bewerken zachte steensoorten. Voor alle beeldhouwmaterialen wordt gezorgd: hamers, beitels, raspen, vijlen...

We laten ons inspireren door bekende beeldhouwers, door beeldmateriaal en door elkaar. Ook gevorderde cursisten zijn welkom.

Op zondag is er een introductie en maandag tot vrijdag elke ochtend van 9.30 tot 13.00 uur cursus onder begeleiding. 's Middags kan je verder werken aan je steen, de prachtige omgeving gaan verkennen, een duik nemen in de rivier de Tarn of gewoon relaxen en genieten.beeldhouwen Op vrijdag besluiten we de week met een feestelijke maaltijd en een expositie van de creaties.

Begeleiding: Tine Arnauw

Aantal deelnemers: min. 8, max. 12.

Kosten: € 200 (inclusief materiaal en gebruik gereedschap).

Een steen kun je ter plaatse kopen of zelf meebrengen. 

Aanmelding: info@la-bouysse.com